• Beauty Beauty
 • Community Community
 • Opportunity Opportunity
Filter
4 resultaten

De beste cleanser voor jouw gezicht

Het is van groot belang om je gezicht dagelijks goed te reinigen met een goede cleanser. Het kan echter een uitdaging zijn om een product te vinden dat effectief is zonder de huid te irriteren. De natuurlijke cleansers van Nutrimetics zijn hét product voor jou. Onze cleansers verwijderen make-up en onzuiverheden op een zeer milde wijze, zonder irritatie te veroorzaken. Hierdoor voelt je huid niet alleen fris en schoon aan, maar ook gevoed en zijdezacht. 
Onze natuurlijke cleansers voor het gezicht zijn perfect voor mensen die een gevoelige huid hebben en op zoek zijn naar een zachte maar effectieve reiniger. Door dagelijks gebruik van deze reinigende producten, zal je huid er gezonder en stralender uitzien.

 

Wat doet een cleanser?

Een cleanser, ook wel gezichtsreiniger genoemd, is een product dat wordt gebruikt om vuil, overtollige olie, make-up en andere onzuiverheden van het gezicht te verwijderen. Het gebruik van een cleanser is een belangrijke stap in de dagelijkse huidverzorgingsroutine, omdat het de huid schoonmaakt en voorbereidt op de rest van de huidverzorgingsproducten die worden gebruikt. 
Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende soorten vervuiling, waaronder stof, luchtvervuiling en make-up. Daarnaast produceert de huid zelf talg en zweet, en leven er huideigen organismen op de huid die ook stoffen uitscheiden. Dit alles kan leiden tot verstopte poriën, acne en andere huidproblemen. Daarom is het essentieel om de huid dagelijks grondig te reinigen met een cleanser die geschikt is voor jouw gezicht en huidtype. 
Een goede reiniging verwijdert niet alleen vuil en overtollige olie van de huid, maar het kan ook helpen om de huid te verjongen en te hydrateren. Een goed gereinigde huid is beter in staat om de voedingsstoffen uit huidverzorgingsproducten op te nemen, waardoor deze producten effectiever zijn en betere resultaten opleveren.

 

Wat is de beste cleanser?

Wat de beste cleanser is, hangt af van jouw huidtype en het gewenste resultaat. Nutrimetics heeft voor elk huidtype de beste cleanser. In foam- of crèmevorm, als face wash of reinigingsmelk. Dit zijn de beste cleansers uit ons assortiment: 
 • Skin Clean 
 •  Restore Pro Creme Cleanser 
 •  Pure Cleansing Lotion 
 •  Comfort Plus Cleansing Creme 
 •  Daily Foaming Face Wash 
 •  Platinum Multi-Active Cleanser & Masque

Wat gebruik je na een cleanser?

Een cleanser gebruiken voor het reinigen van je gezicht is altijd de eerste stap van een goede skincare routine. Na een cleanser gebruik je in ieder geval een toner en een moisturiser. Het liefst een moisturiser met SPF. Heeft de moisturiser geen SPF, gebruik dan een ander product met zonbescherming over je moisturiser heen. Je kunt je gezichtsverzorgingsroutine eventueel verder uitbreiden met eventueel een serum, olie, masker, scrub of oogcrème. Basis stappenplan voor gezichtsverzorging: 
 1. Cleanser 
 2. Toner 
 3. Moisturiser (met SPF)

 

Wat voor soorten cleansers zijn er?

Er zijn diverse soorten cleansers voor het gezicht op de markt, voor verschillende huidtypes. Dan zijn er ook nog verschillen in textuur. Misschien heb je wel eens gehoord van een gel, foam, reinigingsmelk, lotion, face wash of crème. Al deze gezichts cleansers zijn verschillend in gebruik. Bij Vita Nova Cosmetics vind je de volgende soorten natuurlijke cleansers van het merk Nutrimetics. 
 • Face wash 
 • Foam
 • Reinigingsmelk
 • Crème 

Met een lotion wordt vaak een toner bedoeld. Dit is stap twee in de basis huidverzorgingsroutine.

Natuurlijke cleansers van Nutrimetics

Wist je dat Nutrimetics een van de allereerste beautymerken was dat enkel gebruik maakt van natuurlijk verrijkte producten? Al sinds 1968 biedt Nutrimetics alleen de beste natuurlijke huidverzorging en cosmetica op de markt, waaronder dus ook de beste natuurlijke cleansers voor je gezicht. Vegan en dierproefvrij. 
Vita Nova Cosmetics is het officiële verkooppunt van Nutrimetics in Nederland.

 

Advies nodig?

Advies nodig over de beste cleanser voor jouw gezicht? Of wil je de producten graag eerst uitproberen? Boek dan een Nutrimetics workshop via [email protected] of ons contactformulier. Tijdens de workshop - bij jou thuis of online, krijg je advies over de beste huidverzorging voor jouw huid van onze adviseuse. Daarnaast ontvang je gratis producten, een geschenk én mooie aanbiedingen voor jouw gasten.

 

Cleanser voor je gezicht bestellen

Het dagelijks reinigen van de huid is een eenvoudige maar belangrijke stap in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Het helpt je huid gezond en stralend te houden en zorgt ervoor dat andere huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid. Dus, vergeet niet om 's ochtends en 's avonds je huid te reinigen met een reinigingsproduct dat geschikt is voor jouw huidtype. 
Bestel op werkdagen voor 15.00 uur de beste cleanser voor jouw gezicht, dan verzenden we hem dezelfde dag nog.