• Beauty Beauty
  • Community Community
  • Opportunity Opportunity
Filter
2 resultaten

Natuurlijke zonnebrand

Zonnebrandcrème is een essentieel onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine, maar veel traditionele zonnebrandproducten bevatten stoffen die je liever niet op je huid smeert, of schadelijk zijn voor het milieu. Gelukkig is er een alternatief: natuurlijke zonnebrand. Bij Vita Nova Cosmetics kun je terecht voor de beste natuurlijke zonnebrand van Nutrimetics.

Bescherm je huid op een veilige en effectieve manier

In de zomer is het belangrijk om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Natuurlijke zonnebrandcrème biedt een veilige en effectieve manier om je huid te beschermen tegen de zon. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je huid voeden en hydrateren, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën of onnodige vulmiddelen, die in veel conventionele zonnebrandproducten worden gebruikt. Vita Nova Cosmetics biedt zowel zonnebrand zonder troep als natuurlijke aftersun van Nutrimetics. Ook handig: ze zijn verkrijgbaar als set, zo ben je direct klaar voor het zonnige weer.

Wat is de beste natuurlijke zonnebrand?

Bij het kiezen van een natuurlijke zonnebrand is het belangrijk om te letten op de SPF-factor. SPF staat voor Sun Protection Factor en geeft aan hoe lang je beschermd bent tegen de zon. Kies een natuurlijke zonnebrand met een SPF die past bij jouw huidtype en de omstandigheden waarin je je bevindt. Om huidbeschadiging en -veroudering te voorkomen, wordt een minimale factor van SPF30 aanbevolen. Dit geldt wanneer de UV-straling hoog is.

Is het winter? Ook dan is het aan te raden om in ieder geval op het gezicht en in de hals een (natuurlijk) huidproduct met SPF te gebruiken. Dat kan in de vorm van een zonnebrandcrème zonder troep zijn, of een dagcrème met SPF voor het gezicht. Is de UV straling laag, dan volstaat SPF25 bijvoorbeeld ook.

Nutrimetics Sun Days

De Sun Days producten van Nutrimetics zijn een goede keuze wanneer je op zoek bent naar natuurlijke zonnebrand. Ze bevatten naast SPF50 verzorgende ingrediënten als vitamine E en aloë vera, die de huid voeden, kalmeren en verzorgen.

De voordelen van de Sun Days zonnelotion:

  • Zonnebrand zonder troep
  • Geschikt voor het hele gezin
  • Waterresistent voor 4 uur
  • Natuurlijke zonnebrand zonder witte waas
  • De natuurlijke zonnebrand is ook geschikt voor het gezicht
  • Lichte, niet vette formule
  • Dierproefvrij
  • Dermatologisch getest

De natuurlijke zonnebrandcrème is verkrijgbaar als lotion in een tube of handige flacon met pompje.

Geschikt voor de gevoelige/allergische huid

Natuurlijke zonnebrandcrème bevat dus geen vulmiddelen of andere stoffen die niet fijn zijn voor de huid. Dat maakt natuurlijke zonnebrand zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Veel traditionele zonnebrandproducten kunnen irritatie of allergische reacties veroorzaken vanwege de chemische ingrediënten die ze bevatten. Natuurlijke zonnebrand daarentegen bevat milde ingrediënten die minder waarschijnlijk irritatie veroorzaken. Het is altijd een goed idee om het product op een klein stukje huid te proberen voordat je het product op je hele lichaam aanbrengt.

Hoe moet ik natuurlijke zonnebrand gebruiken?

Om het meeste uit je natuurlijke zonnebrand te halen, is het belangrijk om het regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral na het zwemmen of zweten. Vergeet niet dat zelfs met zonnebrandcrème je beperkte tijd veilig in de zon kunt doorbrengen. Zoek indien mogelijk de schaduw op tijdens de piekuren van de zon en draag beschermende kleding, zoals een hoed en een shirt met lange mouwen.

De natuurlijke zonnebrandcrème van Nutrimetics biedt 4 uur bescherming en water resistent.

De beste natuurlijke zonnebrand kopen

Natuurlijke zonnebrand is een veilige en effectieve manier om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Door te kiezen voor de beste natuurlijke zonnebrand, bescherm je niet alleen jezelf, maar ook het milieu. Geniet van de zon op een verantwoorde manier en houd je huid gezond en stralend met de natuurlijke zonnebrand van Nutrimetics. Voor 15.00 uur besteld, is vandaag verzonden!

Vraag je je af of de natuurlijke zonnebrand van Nutrimetics geschikt is voor jou? Neem contact met ons op, onze adviseuses helpen je graag! Je kunt ons bereiken via [email protected] of ons contactformulier.