• Beauty Beauty
  • Community Community
  • Opportunity Opportunity

Over Nutrimetics - Vita Nova Cosmetics

Nutrimetics is een cosmeticabedrijf dat het beste van de natuur (zie Geschiedenis) combineert met de nieuwste grensverleggende technologieën (zie Nutrimetics Beauty Lab). Het resultaat is een unieke hoogwaardige collectie met een goede prijs/kwaliteit-verhouding, bestaande uit huid- en lichaamsverzorging en make-up. Onze producten hebben een positief effect op het uiterlijk én zelfvertrouwen.

Maar, we zijn meer dan dat. Sinds 1968 heeft Nutrimetics meer dan een miljoen vrouwen over de gehele wereld geholpen een succesvolle carrière op te bouwen en de mogelijkheid gegeven om financieel onafhankelijk te zijn. We geven je de allerbeste beauty producten, ondersteuning, training en coaching, zodat jij het inkomen kunt verdienen dat je graag wilt. Gedurende je weg naar succes word je niet alleen beloond met een mooi inkomen maar ook met extra beloningen, cadeaus en speciale incentives. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd, jij bent de baas! Heb jij ook interesse om hier deel van uit te maken? Stuur dan een mail naar [email protected] en we helpen je heel graag verder. 

Vita Nova Cosmetics
Vita Nova is latijn voor "het nieuwe leven" en staat symbool voor de verschillende waarden die Nutrimetics uitdraagt. Symbolisch voor de natuurlijke oorsprong van de Nutrimetics producten. Maar ook symbolisch voor het gevoel dat veel adviseuses ervaren: de start van een nieuw leven!

Annet Flier is de eigenaar van Vita Nova Cosmetics, de onafhankelijke exclusieve distributeur van Nutrimetics-producten in Nederland. Zij verkoopt de producten uitsluitend via directe verkoop, door ervaringsdeskundige, vakbekwame én enthousiaste adviseuses. Nutrimetics is er trots op deel uit te maken van de Tupperware Brands Corporation die bekend staat om haar integriteit. Nutrimetics heeft een niet aflatende toewijding om ongeëvennaarde kwaliteit in producten en service te leveren. 

Vita Nova Cosmetics is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 56372620.