• Beauty Beauty
  • Community Community
  • Opportunity Opportunity
Garantie

De belofte van Nutrimetics om te zorgen voor een onovertroffen productkwaliteit, gekoppeld aan het continue onderzoek dat er wordt gedaan in het Beauty Lab, zorgt ervoor dat Vita Nova Cosmetics BV (Distributeur van Nutrimetics producten in Nederland) in staat is om Adviseuses, en zo ook haar klanten, een productgarantie aan te bieden die is gebaseerd op vertrouwen en goodwill.

Indien de klant om wat voor reden dan ook niet tevreden is over een product, dan heeft de Adviseuse het recht het product retour te sturen, mits dit binnen 45 dagen is. Kleur producten kunnen niet geruild worden en mogen alleen worden geretourneerd wanneer het product niet goed werkt/defect is. Retourkosten zijn altijd voor rekening van de Adviseuse.

Voor het retour sturen van producten, vragen we je altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice zodat we hiervan een retourmelding kunnen aanmaken en je verdere instructies kunnen geven. Afhankelijk van de reden van retour zullen we het bedrag crediteren of een kortingscode aanmaken.

Vita Nova Cosmetics
p/a We-Fulfil
Nijverheidsweg 12-1
3762 ER Soest
Klantenservice Whatsapp 06 4238 2149