• Beauty Beauty
  • Community Community
  • Opportunity Opportunity
  • Cosmetica verkopen vanuit huis

    Op een flexibele manier geld verdienen als beauty advisor vanuit huis.

  • Beauty advisor vacatures

    Spreken beauty advisor vacatures jou aan, maar wil of kun je niet werken op vaste dagen en/of tijden? Word Nutrimetics adviseur.


Heb jij een passie voor cosmetica en ben je op zoek naar een flexibele manier om geld te verdienen? Spreken beauty advisor vacatures jou aan, maar wil of kun je niet werken op vaste dagen en/of tijden? Dan is Nutrimetics cosmetica verkopen vanuit huis misschien wel de ideale mogelijkheid voor jou. Als extra zakcentje, betaalde hobby of nieuwe uitdaging: jij bepaalt!

Doen waar je gelukkig van wordt:

Ga je bij ons aan de slag als beauty adviseuse, dan ontvang je naast de allerbeste beautyproducten van Nutrimetics ook ondersteuning en beloningen van ons. Zo kun jij doen wat je graag wilt en jezelf tegelijkertijd ontwikkelen tot de adviseuse die jij graag wilt zijn. Ga je cosmetica/make-up verkopen vanuit huis, dan ben je bij Vita Nova Cosmetics onderdeel van een inspirerende community. Een hecht team dat elkaar helpt om succesvol te zijn. Nutrimetics helpt vrouwen al sinds 1968 om financieel onafhankelijk te worden en daarbij het leven te leiden dat zij willen. We verwelkomen je graag in ons team!


De voordelen van Nutrimetics cosmetica verkopen:

Verdien tot wel 45% op je verkopen:

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van het verkopen van Nutrimetics cosmetica vanuit huis is het potentieel om tot wel 45% op je verkopen te verdienen. Door rechtstreeks aan klanten te verkopen, vermijd je tussenpersonen en krijg je een aanzienlijk hogere commissie op elke verkoop.

Werk wanneer je wilt en waar en hoe je wilt:

Met het verkopen van cosmetica vanuit huis heb je de vrijheid om je werktijden en werklocatie zelf te bepalen. Of je nu 's ochtends, 's middags of 's avonds wilt werken, het is helemaal aan jou.
Bepaal je eigen uren:


Het verkopen van cosmetica vanuit huis stelt je in staat om je werkuren aan te passen aan je persoonlijke leven. Of je nu een drukke ouder bent, een andere baan hebt of gewoon behoefte hebt aan flexibiliteit, deze carrière biedt je de mogelijkheid om je werk en gezinsleven in balans te houden.

Perfect te combineren met je gezin en zelfs een andere baan:

Een van de grote voordelen van cosmetica verkopen vanuit huis is dat het perfect te combineren is met je gezinsleven en zelfs met een andere baan. Je kunt je werktijden afstemmen op de behoeften van je gezin en extra inkomen genereren zonder je huidige baan op te geven.

Geniet van gratis producten, cadeaus en incentives:

Als cosmetica verkoper van Nutrimetics kun je profiteren van gratis producten, cadeaus en
incentives. Dit betekent dat je niet alleen geld kunt verdienen, maar ook kunt genieten van
geweldige extraatjes.

Verdien (inter)nationale reizen en een auto van de zaak:

Bij Nutrimetics krijg je de kans om (inter)nationale reizen te verdienen. Stel je voor dat je
beloond wordt met een vakantie naar een exotische bestemming omdat je succesvol bent in
het verkopen van cosmetica/make up vanuit huis. Daarnaast is het mogelijk om een auto
van de zaak te verdienen als erkenning voor je inzet en prestaties.

Trainingen en coaching:

Natuurlijk zijn wij er om je te ondersteunen. Daarom kun je zoveel trainingen en coaching
krijgen als je wilt. Samen zorgen we voor een succesvolle carrière!

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Spreekt deze beauty advisor vacature je aan? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Je zult zien dat er heel veel mogelijk is! Mail naar [email protected] of vul het contactformulier in. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de cosmetica?