• Beauty Beauty
  • Community Community
  • Opportunity Opportunity


Ontdek de Schoonheid van Ultra Care+ Platinum!

Welkom bij de Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass, een buitengewone gelegenheid om jouw huidverzorgingsroutine naar een nieuw niveau te tillen! Onze exclusieve Ultra Care+ Platinum-collectie staat centraal tijdens deze  Masterclass, helemaal om jou te leren hoe je jouw huid kunt laten stralen. 

Laat je leiden door een ervaren expert die je alle ins en outs van de Ultra Care+ Platinum-collectie laat zien.

In deze vriendelijke setting beantwoorden we al jouw vragen. We zijn hier om je te helpen en je kennis te laten maken met de beste huidverzorgingspraktijken. Natuurlijk ga je met een stralende huid naar huis!

Diepgaande Inzichten:

Ontdek de geheimen van een stralende huid en leer de ins en outs van de Ultra Care+ Platinum-collectie. 

Praktische Demonstraties:

Ervaar hands-on sessies over het reinigen en verzorgen van je huid, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Samen Delen:

Breng een vriendin, zus of moeder mee, of kom alleen! Deze Masterclass is toegankelijk voor vrouwen van alle leeftijden.

Voor wie?

De Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass is voor iedereen - of je nu al een Nutrimetics account hebt of niet. Dit evenement is perfect voor alle vrouwen van jong en oud die nieuwsgierig zijn naar onze producten, accounthouders en Beauty Advisors.

  • Datum: Zaterdag 2 maart
  • Tijd: 14:00 - 16:30 uur
  • Locatie: Hotel Van der Valk Witte Bergen, Eemnes
  • Prijs: Slechts 27,95!
Maak je klaar voor een onvergetelijke middag tijdens de Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass! Geniet van een geheel verzorgde ervaring met professionele begeleiding incl. koffie en thee. Alles is tot in de puntjes geregeld in een gezellige setting waarin wij er zijn om al je vragen te beantwoorden.

Wat breng je mee?

Het enige wat je nodig hebt, is je huidige huidverzorgingsroutine, verpakt in een handig toilettasje. De rest wordt allemaal voor je geregeld door Nutrimetics!

Reserveer jouw plekje!

Mis deze kans niet om jezelf te verwennen en je huid te laten stralen. Koop nu je kaartje voor de Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass en ontdek de geheimen van tijdloze schoonheid. De ticketverkoop sluit 28 februari. Maar wees er snel bij, want vol= vol!

Let op: De masterclasses zullen gedurende het jaar op verschillende locaties plaatsvinden, dus houd onze website in de gaten voor updates!

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op deze unieke reis naar een stralende huid.