• Beauty Beauty
  • Community Community
  • Opportunity Opportunity
  • Platinum Skincare Masterclass

    Neem deel aan de Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass!

  • Platinum Skincare Masterclass

    Neem deel aan de Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass!


Ontdek de Schoonheid van Ultra Care+ Platinum!

Welkom bij de Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass, een buitengewone gelegenheid om jouw huidverzorgingsroutine naar een nieuw niveau te tillen! Onze exclusieve Ultra Care+ Platinum-collectie staat centraal tijdens deze  Masterclass, helemaal om jou te leren hoe je jouw huid kunt laten stralen. 

Laat je leiden door een ervaren expert, met 30 jaar ervaring met huidverzorging, die je alle ins en outs van de Ultra Care+ Platinum-collectie laat zien.

In deze vriendelijke setting beantwoorden we al jouw vragen. We zijn hier om je te helpen en je kennis te laten maken met de beste huidverzorgingspraktijken. Natuurlijk ga je met een stralende huid naar huis!

Diepgaande Inzichten:

Ontdek de geheimen van een stralende huid en leer de ins en outs van de Ultra Care+ Platinum-collectie. 

Praktische Demonstraties:

Ervaar hands-on sessies over het reinigen en verzorgen van je huid, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Samen Delen:

Breng een vriendin, zus of moeder mee, of kom alleen! Deze Masterclass is toegankelijk voor vrouwen van alle leeftijden.

Voor wie?

De Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass is voor iedereen - of je nu al een Nutrimetics account hebt of niet. Dit evenement is perfect voor alle vrouwen van jong en oud die nieuwsgierig zijn naar onze producten, accounthouders en Beauty Advisors. We maken snel een nieuwe datum bekend!

  • Locatie: Hotel Van der Valk Witte Bergen, Eemnes
  • Prijs: Slechts 27,95!
Maak je klaar voor een onvergetelijke middag tijdens de Nutrimetics Platinum Skincare Masterclass! Geniet van een geheel verzorgde ervaring met professionele begeleiding incl. koffie en thee. Alles is tot in de puntjes geregeld in een gezellige setting waarin wij er zijn om al je vragen te beantwoorden.

Wat breng je mee?

Het enige wat je nodig hebt, is je huidige huidverzorgingsroutine, verpakt in een handig toilettasje. De rest wordt allemaal voor je geregeld door Nutrimetics!