• Beauty Beauty
 • Community Community
 • Opportunity Opportunity
 • Be Welcome

  Voor iedereen met een eigen Nutrimetics account!

  Meld je aan
 • Be Welcome

  Voor iedereen met een eigen Nutrimetics account!

  Meld je aan


Be Welcome

Voor iedereen met een eigen Nutrimetics account!

Of je nou sinds kort een Nutrimetics Easy starter pack hebt aangeschaft of al een langere tijd en nog steeds alle voordelen wilt ondekken: Om je live welkom te kunnen heten en je een beetje onder te kunnen dompelen in de wereld van Nutrimetics Beauty, nodigen we je heel graag uit voor de exclusieve Be Welcome middag.

Over Nutrimetics

Sinds onze oprichting hebben we gestreefd naar het creëren van hoogwaardige producten die de natuurlijke schoonheid van de huid verbeteren. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1968, zijn we altijd toegewijd geweest aan het gebruik van natuurlijke ingrediënten en het omarmen van wetenschappelijke innovatie om de beste resultaten voor onze klanten te leveren.


Mogelijkheden

We vertellen je alles over de mogelijkheden binnen Nutrimetics Nederland. Of je nou alles wil weten over het worden van een Nutrimetics Beauty Advisor, je schoonheidsspecialiste bent en de Nutrimetics producten wil verkopen in jouw salon, of gewoon alle voordelen als accounthouder uit jouw account wil halen: we vertellen je er alles over!

Gezellig samen

Breng je vriendin, of zus mee. Of kom samen met jouw eigen Beauty Advisor mee! Dit evenement is toegankelijk voor vrouwen van alle leeftijden met een eigen Nutrimetics account.

Voor wie?

We nemen je mee in de enorme reeks van voordelen die het account met zich meebrengt, hoe je daar maximaal van kunt profiteren, welke mooie extra’s het met zich mee brengt en nog veel meer. Ook zullen er diverse producten uit onze collectie voor je klaar staan om te voelen, ruiken en ervaren en kun je hierover advies krijgen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Ook staat er een leuk presentje voor je klaar! 


Ben je er ook bij?

Ons eerstvolgende Be Welcome event vindt plaatst op zaterdag 13 april:

Datum: Zaterdag 1 juni
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Locatie: Hotel Van der Valk Witte Bergen, Eemnes

Aanmelden kan via [email protected]