0 € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

section

Over Nutrimetics

Nutrimetics is een cosmeticabedrijf dat het beste van de natuur (zie geschiedenis) combineert met de nieuwste grensverleggende technologieën (zie Nutrimetics Beauty Lab). Het resultaat is een unieke hoogwaardige collectie met een goede prijs/kwaliteit-verhouding, bestaande uit huid- en lichaamsverzorging en make-up. Onze producten hebben een positief effect op het uiterlijk én zelfvertrouwen.

 

Maar, we zijn meer dan dat. Met onze workshops bieden wij mensen uit heel Nederland de kans op een bijzondere carrière. De persoonlijke ontwikkeling van onze adviseuses staat hoog in het vaandel. Wij geloven dat je door het helpen van anderen hun dromen te realiseren je ook je eigen dromen bereikt. Als we samen werken, helpen we anderen op weg. Ook onze adviseuses streven dit na. Zo ontstaat een hecht netwerk waarbij iedereen elkaar helpt een stap verder te komen en zo onze gezamenlijke én onze eigen idealen en doelen te verwezenlijken.

 

Vita Nova Cosmetics

Vita Nova is latijn voor "het nieuwe leven" en staat symbool voor de verschillende waarden die Nutrimetics uitdraagt. Symbolisch voor de natuurlijke oorsprong van de Nutrimetics producten. Maar ook symbolisch voor het gevoel dat veel adviseuses ervaren: de start van een nieuw leven!

 

Annet Flier is de eigenaar van Vita Nova Cosmetics, de onafhankelijke exclusieve distributeur van Nutrimetics-producten in Nederland. Zij verkoopt de producten uitsluitend via directe verkoop, door ervaringsdeskundige, vakbekwame én enthousiaste adviseuses. Nutrimetics is er trots op deel uit te maken van de Tupperware Brands Corporation die bekend staat om haar integriteit. Nutrimetics heeft een niet aflatende toewijding om ongeëvennaarde kwaliteit in producten en service te leveren. Vita Nova Cosmetics is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 56372620.