0 € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

section

Nutrimetics geschiedenis

Op de zijderoute, hoog in het Himalayagebergte, ligt de Hunzavallei, de thuisbasis van een eeuwenoude stam, de Hunza’s genaamd en de plaats waar een legende werd geboren. Een jonge man die had gelezen over de Hunza’s en hun onvoorstelbare jeugdigheid op zeer hoge leeftijd, ging in 1961 op reis en trok langs de legendarische zijderoute tot hij bij de Hunzavallei aankwam en de bijzondere bewoners ontmoette. Ondanks de barre en extreme leefomstandigheden van de Himalaya hadden de Hunza’s de gladste huid die hij ooit had gezien. Hij ontdekte dat de Hunza’s iedere dag kostbare abrikozenpittenolie op hun huid aanbrachten om deze te beschermen. Deze ontdekking leidde tot het ontstaan van Nutri-Rich Oil en Nutrimetics. 

 

Tegenwoordig is Nutrimetics marktleider in huidverzorging en schoonheid-innovatie en in directe verkoop. Dit betekent unieke, één op één service voor onze klanten en een onvergelijkbare goede levensstijl en inkomstenmogelijkheden voor duizenden Nutrimetics adviseuses in 11 verschillende landen over de hele wereld.

 

Of je nu een trouwe klant bent of juist nieuw bij Nutrimetics, je vind altijd wel een schoonheidsproduct dat bij je past. Het is de missie van Nutrimetics om vrouwen en mannen te helpen aan een prachtige huid. Een perfecte huid staat voor gezond zijn en schoonheid. Nutrimetics heeft hiervoor verschillende huidverzorging- en lichaamsverzorgingcollecties ontwikkeld die geschikt zijn voor alle huidtypen. Door de combinatie van natuurlijke ingrediënten en grensverleggende technologie heeft Nutrimetics altijd het juiste product voor jou.