0 € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

section

Hoe kan ik deze producten kopen?

Nutrimetics is wereldberoemd geworden door innovatieve huidverzorgings- en make-up producten te creëren uit het beste wat de natuur en de wetenschap ons te bieden hebben en op die manier jouw schoonheid te optimaliseren.

 

Onze producten worden alleen aangeboden door middel van directe verkoop. Dit betekent dat onze klanten genieten van een unieke één op één verkoop/koop ervaring welke op zijn beurt weer een unieke klant ervaring teweeg brengt en ongeëvenaarde mogelijkheden biedt voor onze adviseuses. Bij verkoop via een adviseuse in deze webshop kun je te allen tijde advies vragen aan deze adviseuse of stuur een mailtje naar info@vitanova-cosmetics.nl

 

Ook jij kunt van Nutrimetics producten genieten door een Workshop te hosten. Als gastvrouw ontvangt je leuke cadeaus en kunt je samen met jouw vriendinnen genieten en in informele sfeer winkelen en verwend worden. Alle nieuwste huidverzorgings- en make-up producten proberen en tips over toepassingsmogelijkheden krijgen van vakbekwame adviseuses tijdens je eigen workshop/event.

 

Tevens kun je je producten kopen via deze website via een adviseuse.

 

Voor het boeken van een workshop kunt je een berichtje sturen naar info@vitanova-cosmetics.nl en dan zal een adviseuse zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.