0 € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

section

Garantie

Nutrimetics’ belofte om te zorgen voor een onovertroffen productkwaliteit, gekoppeld aan het continue onderzoek dat zij doen, zorgt ervoor dat Vita Nova Cosmetics BV (Distributeur van Nutrimetics producten in Nederland) in staat is om zowel de Adviseuse als de klant een productgarantie aan te bieden die is gebaseerd op vertrouwen en goodwill.

 

Indien je om wat voor reden dan ook niet gelukkig bent met een product, dan zal de Adviseuse het product ruilen of het geld retourneren. Hiervoor dien je het product, samen met het bewijs van aankoop met een datum die niet ouder is dan 30 dagen en de reden voor retour, naar de Adviseuse/Distributeur terug te sturen. Kleurenproducten kunnen niet geruild worden en mogen alleen worden geretourneerd wanneer het product niet goed werkt. Deze garantie is alleen geldig voor Nutrimetics producten die in Nederland gekocht zijn.

 

Alle producten kunnen worden geruild via de adviseuse waar je het van gekocht hebt of door ze direct terug te sturen naar ons logistieke centrum.

 

Vita Nova Cosmetics

p/a We-Fulfil

Nijverheidsweg 12-1

3762 ER Soest


Tel.: 035 - 760 0439 (Afhalen bestellingen We-fulfil)

E-mail: info@vitanova-cosmetics.nl