0 € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

section

Carrière

Sluit je aan bij het team van Nutrimetics Nederland

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En heb je affiniteit met make-up en cosmetica? Wij bieden je de mogelijkheid om in je eigen tijd een aantrekkelijk inkomen te verdienen.

 

Directe verkoop: een eerlijk vergoedingssyteem

Als adviseur (m/v) krijg je een winstmarge (tot 45%) op de verkoop van Nutrimetics producten. Je bent zelf verantwoordelijk voor je succes en Nutrimetics biedt je ondersteuning en persoonlijke training om je carrière in de verkoop van beauty producten een goede start te geven. Inmiddels zijn er meer dan 200.000 adviseurs wereldwijd die de producten van Nutrimetics verkopen.

De verdiensten zijn afhankelijk van je inzet. Met een wekelijkse inzet van 10 uur kan je dankzij het vergoedingssyteem al een aantrekkelijk extra inkomen opbouwen. Als je meer tijd en energie besteedt aan het ontwikkelen van een stabiel klantenbestand en daarnaast ook andere adviseurs traint heb je de mogelijkheid op een veel hoger jaarsalaris.

 

Unieke producten

Door deel te nemen aan trainingen van Nutrimetics zul je meer leren over onze unieke producten en over hoe je meer geld kunt verdienen. Met meer dan 50 jaar expertise ontwikkelt Nutrimetics innovatieve huidverzorging en cosmetica die direct inspelen op de schoonheidsbehoeften van vrouwen. Daarnaast zijn er moderne verzorgingsproducten voor mannen. Alle producten zijn natuurlijk en dierproefvrij.

 

Iets voor jou?

Spreekt het bovenstaande je aan? En wil jij korting op top kwaliteit beauty producten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan door het contactformulier in te vullen, wij nemen contact met je op.